Servicii

BRUSCH SERVICES oferă servicii software de înaltă calitate la prețuri competitive.

Servicii

BRUSCH SERVICES oferă servicii software de înaltă calitate la prețuri competitive. Colaborarea de încredere pe termen lung cu clienții noștri se datorează, nu în ultimul rând, personalului nostru experimentat și calificat din punct de vedere tehnologic. Sourcing-ul IT și intermedierea specialiștilor IT sunt competențele de bază ale firmei BRUSCH SERVICES. Compania noastră oferă desemenea, pe lângă modelul tradițional de outsourcing din Romania, și servicii cuprinzătoare de consultanță, mai ales cu privire la intrarea pe piața românească de IT.

IT Sourcing şi Outsourcing

Companiile, care sunt în căutarea specialiștilor de înaltă calificare în ceea ce privește sarcini și proiecte speciale, se pot baza pe BRUSCH SERVICES în calitate de partener de încredere. Noi analizăm în mod regulat piața din România, pentru a găsi specialiști IT potriviți, selectându-i apoi conform procedurilor standard, care și-au dovedit eficacitatea, și în conformitate cu cerințele lor speciale.

Mai mult decât atât, suntem răspunzători de implementarea și coordonarea proiectelor software individuale din România. Datorita plurilingvismului și a apropierii teritoriale și culturale de Europa Centrală, România este o alternativă excelentă în comparație cu offshoring-ul din India și China.

Consultanță

BRUSCH SERVICES oferă servicii specifice în domeniul consultanței și asistență în următoarele domenii:  

  • Înființarea de societăți pe teritoriul României
  • Funcționarea de filiale și sucursale
  • Strategii specifice de intrare pe piață pentru fiecare domeniu
  • Crearea unui concept personalizat de aprovizionare
  • Selectarea partenerilor de afaceri adecvați
  • Model BOT (Build Operate Transfer)

BRUSCH SERVICES a dezvoltat o rețea extinsă de parteneri cu experiență îndelungată în domeniul consultanței. Fiind așadar foarte bine poziționați, putem oferi clienților noștri sprijin pentru a găsi parteneri români adecvați, asistență pentru a înființa o companie, precum și îndrumarea necesară în ceea ce privește primii pași în această piață.

Nearshoring

BRUSCH SERVICES este cunoscută pentru flexibilitatea sa în ceea ce privește implementarea cerințelor specifice ale clienților săi. Firma BRUSCH SERVICES oferă soluții rentabile, indiferent dacă doriți să externalizați în întregime proiecte în România sau dacă necesitați asistență în legatură cu sarcini specifice.
Clienții noștri profită de experiența noastră îndelungată, de rețeaua extinsă de contacte in România și de rezerva amplă de resurse.

BRUSCH SERVICES se consideră un partener Remote în cadrul echipei de proiect a clientului.