Despre Noi

“În lumea IT sunt multe companii și multi experți care caută potrivirea ideală. Noi îi sprijinim pe amândoi!”

COMPANIA

BRUSCH SERVICES este o companie de software cu experiență îndelungată în oferirea de servicii software, proiecte IT, precum si servicii de offshoring și nearshoring. Printre clienții noștri se numără atât companii din România, cât și din străinătate. Suntem o companie IT orientată spre procese, care oferă servicii specifice de software, de analiza a activității economice, de design, dezvoltare, integrare, testare, asistența, implementare și mentenanța.

Managementul

Încă de la înființare, din anul 2006, compania beneficiază de experiența managementului BRUSCH SERVICES, acumulată în străinătate, devenind astfel o companie IT stabilă, orientată spre dezvoltare, care își desfășoară activitatea pe plan internațional. Din iulie 2015 managementul general este în întregime românesc, fondatorii având din acel moment un rol în exclusivitate consultativ.

Filosofie

Marea familie BRUSCH SERVICES este alături de angajații săi și pe plan personal.
Proprietarii companiei românești sunt din Germania, compania îndeplinind în principal rolul de furnizor de servicii IT – sourcing, nearshoring si consultanță.
În același timp BRUSCH SERVICES sprijină companii IT la intrarea pe piața din România, oferind experiența acumulată și dovedită până în prezent, precum și soluții personalizate în acest domeniu.
Domeniul nostru principal de activitate este sprijinul companiilor în cadrul ocupării posturilor vacante în vederea proiectelor concrete, datorită rețelei noastre ample, minuțios elaborate, de experți din domenii precum testare software, dezvoltare software și web, analiza activității economice, management de proiect și asistență.
Oferim serviciile noastre specifice în diverse domenii de activitate, ca de exemplu în sectorul bancar și cel al asigurărilor sau în domeniul auto, electronică și în segmentul integrat. Oferim atât soluții remote, precum testare și asistență, cât și mutarea întregii activitati de dezvoltare din alte țări, în România.
Având pretenții mari de la noi înșine, investim în respect, flexibilitate și încrederea în relațiile cu partenerii și cu angajații noștri.
Tindem către un concept „win-win“ sustenabil, în cadrul unui parteneriat de lungă durată, care se distinge prin profesionalism, transparență și încredere.
Compania pune accentul pe comunicarea deschisă, pe un model flexibil de afaceri și pe orientarea sa evidentă spre servicii și calitate, toate acestea stând la baza succesului nostru.

Facts:

2018Brusch Services a mărit echipa de vânzări și a optimizat procesele de recrutare pentru a ne adapta nevoilor și provocărilor pieței.
2017Brusch Services inregistreaza cu mandrie 10 ani de parteneriat cu una dintre cele mai importante companii de IT si Telecomunicatii din Germania. O parte din solutiile SAP si CRM ale acestei companii, au fost si vor fi testate si pe mai departe de consultantii nostri, inainte ca ele sa fie lansate in intreaga lume.
2016Brusch Services isi extinde portofoliul de servicii si debuteaza ca partner Microsoft CRM Dynamics pe pietele din Romania si Germania
2015Brusch Services isi consolideaza imaginea de furnizor software de incredere pentru jucatorii cheie din piata IT din Romania, cu ar fi trei dintre cele mai importante top 5 banci din Romania, o companie de retial din top 10 nivel mondial sau pentru unul dintre cei top cinci furnizori de servicii de IT si telecomunicatii, la nivel mondial.
2014Se infiinteaza compania BRUSCH SERVICES SRL, furnizor de servicii si consultanta software cu baza in Romania, continuator al companiei Brusch SRL.
2013Este un an al reorganizarii proceselor interne de lucru si al implementarii interne a unui nou sistem informatic profesional de HR &CRM, ca raspuns la nevoile generate de dezvoltarea afacerii.
2011Cifra de afaceri al companiei BRUSCH SRL creste din nou semnificativ, ajungand la un numar de 50 de angajati si consultanti.
2009BRUSCH reuseste sa creasca cifra de afaceri cu 30%, iar personalul companiei numara 22 de angajati.
2008Expansiunea afacerilor in Finlanda, pe langa continuarea proiectelor in Romania si Germania.
2006Se infiinteaza compania BRUSCH SRL (Ltd) in Romania, ca baza pentru activitati de nearshoring si a alte oportunitati de afaceri ca urmare a integrarii Romaniei in Uniunea Europeana, la 1 ianuarie 2017
2004Se aleg si se dezvolta peste 20 de parteneriate cu companii romanesti (aproximativ cate 2-3 pentru fiecare tehnologie standard)
2003Se infiinteaza in Germania compania OTIS Consulting (predecesorul companiei BRUSCH); scopul aceste companii: intermedierea proiectelor IT, precum si a activitatilor conexe, intre pietele din Germania si Romania.