Servicii

BRUSCH SERVICES oferă servicii software de înaltă calitate la prețuri competitive.

Servicii

BRUSCH SERVICES oferă servicii software de înaltă calitate la prețuri competitive. Colaborarea de încredere pe termen lung cu clienții noștri se datorează, nu în ultimul rând, personalului nostru experimentat și calificat din punct de vedere tehnologic. Sourcing-ul IT și intermedierea specialiștilor IT sunt competențele de bază ale firmei BRUSCH SERVICES. Compania noastră oferă desemenea, pe lângă modelul tradițional de outsourcing din Romania, și servicii cuprinzătoare de consultanță, mai ales cu privire la intrarea pe piața românească de IT.

IT Sourcing and Outsourcing

Companiile, care sunt în căutarea specialiștilor de înaltă calificare în ceea ce privește sarcini și proiecte speciale, se pot baza pe BRUSCH SERVICES în calitate de partener de încredere. We continuously examine the Romanian market regarding suitable IT experts and select them thereafter by reference to proven standard procedures and in compliance with their special requirements.

Noi analizăm în mod regulat piața din România, pentru a găsi specialiști IT potriviți, selectându-i apoi conform procedurilor standard, care și-au dovedit eficacitatea, și în conformitate cu cerințele lor speciale. Mai mult decât atât, suntem răspunzători de implementarea și coordonarea proiectelor software individuale din România. Datorita plurilingvismului și a apropierii teritoriale și culturale de Europa Centrală, România este o alternativă excelentă în comparație cu offshoring-ul din India și China.

Consultanță

BRUSCH SERVICES oferă servicii specifice în domeniul consultanței și asistență în următoarele domenii:

Înființarea de societăți pe teritoriul României

Funcționarea de filiale și sucursale

Strategii specifice de intrare pe piață pentru fiecare domeniu

Crearea unui concept personalizat de aprovizionare

Selectarea partenerilor de afaceri adecvați

Model BOT (Build Operate Transfer)

BRUSCH SERVICES a dezvoltat o rețea extinsă de parteneri cu experiență îndelungată în domeniul consultanței. Fiind așadar foarte bine poziționați, putem oferi clienților noștri sprijin pentru a găsi parteneri români adecvați, asistență pentru a înființa o companie, precum și îndrumarea necesară în ceea ce privește primii pași în această piață.

Nearshoring

BRUSCH SERVICES este cunoscută pentru flexibilitatea sa în ceea ce privește implementarea cerințelor specifice ale clienților săi. Firma BRUSCH SERVICES oferă soluții rentabile, indiferent dacă doriți să externalizați în întregime proiecte în România sau dacă necesitați asistență în legatură cu sarcini specifice.

Clienții noștri profită de experiența noastră îndelungată, de rețeaua extinsă de contacte in România și de rezerva amplă de resurse. BRUSCH SERVICES se consideră un partener Remote în cadrul echipei de proiect a clientului.

CRM Outsourcing

BRUSCH SERVICES furnizează servicii de consultanță pentru procesul tehnologic și de afaceri pentru întreprinderi mari și mijlocii din Europa, cu accentul pe produsele Microsoft Dynamics CRM, Power BI, Dynamic Nav (dezvoltare, implementare, customizare si support). Suntem specializați în implementări mari și complexe în care clienții își doresc implementarea CRM pentru transformarea afacerii lor.

Echipa noastră este formată din consultanți și dezvoltatori seniori, majoritatea având mulți ani de experiență în proiecte internaționale de Dynamics CRM. Experții noștri se bucură de cele mai noi tehnologii Web Microsoft și framework-uri mobile bazate pe HTML-5.