Alatura-te noua

JOB-URI DISPONIBILE

Intră în echipa noastră

Dacă ești specialist IT cu experiență sau în devenire și ești în căutare de noi oportunități, atunci ești în mâini bune în cadrul firmei BRUSCH SERVICES.

Oferim o mare varietate de proiecte interesante la clienți diferiți. Abordarea provocării, adică a sarcinilor de serviciu, și exploatarea potențialului tău pe deplin depind doar de tine.

Indiferent de proiect și de locul respectiv de desfășurare a activității, noi ne considerăm o echipă mare și unită. Întâlnirile periodice, căile scurte de luare a deciziilor, precum și legătura strânsă cu managementul BRUSCH SERVICES consolidează contactul și identificarea cu compania noastră.

Caută cu ajutorul nostru

Ia legătura cu noi, utilizează baza noastră complexa de date, care este în continuă creștere și care cuprinde resurse umane cu un grad înalt de calificare, precum și experiența noastră îndelungată în domeniul recrutării!

Dacă ești în căutare de specialiști IT sau embedded, în numele companiei tale, vei găsi asistența flexibilă și eficientă, de care ai nevoie, în cadrul companiei BRUSCH.